2010-10-22

Polisspåret

Så vad gör polisen när en skånsk laserman skjuter folk på löpande band? Antagligen inte så mycket, för det är säkert de själva som är ute och skjuter efter "apajävlar" som heter Neger Niggerson.


Indicier som pekar i polisens riktning finns det gott om. I vilken del av landet är folk mest rasistiska? I Skåne. Vilken yrkesgrupp är mest rasistisk? Poliser. Så de skånska poliserna är uppenbarligen någon form av muterade super-rasister.

5 kommentarer:

Daniel sa...

Jag vet inte... en massa tankar snurrar i min skalle angående allt det här. Men jag kan inte riktigt strukturera dem än. Det är bara för jävla vidrigt alltihop. Jag ber om att få återkomma vid senare tidpunkt. Men tills dess vill jag att vi står enade mot rasisterna. Nästa gång du hör en SD:are vräka ut skit på bussen, säg ifrån. Var inte tyst! Jeje, nu babblade jag på ändå. Men va fan. Det är väl ok. Cheers!

hjon sa...

Ein, schwein, drei - nazipolizei!!!

tjena sa...

tycker du förtalar polisen

alltså vet du att de är jävligt svårt att bo i malmö ibland. man fattar inte va folk säger å snart är arabiska modersmjölken. nej lite mer svenska kan man väl kräva, eller va säger du?

tacksam för svar

tjena sa...

förresten det är svårt att vara polis. möter ständigt bus som skriker åt en. skulle du kunna va lugn jämt när sånt händer? nä tänkte väl de.

Snuten sa...

den som läser detta är under arrest