2009-07-01

Om det var så att du undrade

Jag har inte dött. Jag har bara inte bloggat. Det är inte samma sak. Jag är upptagen med följande mycket viktiga projekt:

-----> Super Mega Hip-Hop Writer
-----> International KRÖB Association
-----> Åshöjdens BK grillfest och loppmarknad

På återseende!

5 kommentarer:

Olof sa...

Jag tror Ola redan skrivit det ordbehandlingsprogram du nu arbetar på, så vänligen kontakta honom först.

Anonym sa...

Om Åshöjdens BK brukade jag läsa i tidningen Buster för fyra eoner sedan. Den var väldigt bra minns jag. Min kompis har en son som heter "Buster". Han är sportgalen. Pappan, min kompis, alltså.

Men vad är "Kröb"? Om jag fick besök från Korea, och jag skulle ge ett rakt svar på deras Kimchi, så skulle jag ställa fram någon kolhydratmättad anrättning, och kalla den "Kröb". "Kröb", smaka på den. Eller det.

/Maja Leopold af Bastuklubben (tm)

puterman sa...

Åshöjden finns vad jag vet i tre varianter: som böcker (fyra stycken, skrivna av Max Lundgren, som även skrev andra sportrelaterade ungdomsböcker, som de om IFK Trumslagaren och Benny boxaren), som serie i Buster (ganska okaraktäristiskt tecknad och det kunde vara svårt att skilja Jorma, Kula, Edward och de andra från varandra, och förresten så fanns även IFK Trumslagaren som Buster-serie) och som TV-serie (med gamle fotbollsstjärnan Björn Nordqvist som Bagaren, nästan som om det var menat att illustrera att hans förmåga som skådespelare var lika dålig som hans förmåga som fotbollsspelare var bra).

Jag får tyvärr inte avslöja något om Kröb.

Olof sa...

Björn Nordqvist en dålig skådespelare? Scenen där han säger "nu ska jag knäcka dig som en lus mot väggen" är obligatoriskt studiemoment för alla blivande svenska skådespelare. Ulf Brunnberg har tagit stort intryck av detta och jag tror mig märka vissa influenser även hos Keanu Reeves.

Twoflower sa...

På tal om fotbollshjältar i tidningen Buster så har den riktige Benny Guldfot just gått till frommare nejder. Benny Guldfot. Ingenting tycks bestå; framför allt inte fenomen med ursprung i serier vars storhetstid var under tidigt 80-tal.

(vw: vulation)