Igår kväll gjorde jag ett första experiment med mat som är helt dum i huvudet. Det blev inte helt lyckat, men jag är nybörjare och kommer nog bli bättre på det med tiden. Här är receptet:
Blanda följande i en kastrull: fyra plommon-tomater, en liter vatten, en rejäl sked keso, två påsar Lipton red tea, en matsked skånsk senap, salt, peppar och gurkmeja. Koka skiten i två timmar. Servera i djup tallrik, med lite olivolja.
Tyvärr blev det inte helt lyckat, det smakade rätt okej, sådär som det lätt gör om man kokar en soppa i ett par timmar. Men jag lärde mig ett viktigt CP-trick: keso som kokats i två timmar får en härligt gummi-artad konsistens. Där har jag något att bygga vidare på!
6 kommentarer:
alltså kokar man keso i två timmar då har man för lite å göra
hoppas du fattar de
peace, danne
<3
Jag håller inte med om att du gör för lite dumma saker, men annars var det huvudet på spiken i soppan.
danne: lol
Lite denbrunamaten.se vibbar över den där bilden.
Faktiskt, på 70-talet hade det kunnat vara en delikatess. Om man tar bort keson.
Skicka en kommentar