2007-03-26

Da hood

Som en kommentar till att jag flyttat till Värnhem så sa Naseer att det hade något av ett rykte som "hood". Det är inte det intryck jag har fått, men att bo i samma hus som Systembolaget, med porten ut mot gatan, kan ge oförutsedda resultat. Idag när jag kom hem så satt en man och en kvinna och drack öl i trapphuset. Det är helt okej med mig, så jag sa hej och gick upp för trappen, men jag kan tänka mig att vissa andra skulle kunna tänkas ha andra åsikter.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Själv bor jag vid Folkets Park och har en och annan uteliggare i trapphuset om kvällarna. En kväll skulle jag ner i tvättstugan och höll på att trampa på ett uteliggande par som lovade dyrt och heligt att inte vara till besvär. Precis utanför dörren till gården trampade jag i en av deras flytande lämningar, antagligen processad öl. Jag gick tillbaka upp, torkade av skorna på deras kläder och filtar och citerade deras uttalande någon minut tidigare.
Vissa saker är ok, vissa andra saker är inte ok.

Anonym sa...

I och för sig sa jag att Värnhem hade fått ett oförtjänst rykte som "hood".

Men hittar du en alkis som dricker livsexilir ur en papperspåse - då reviderar jag min åsikt.

Anonym sa...

vänta tills du ska äta kyckling curry då får du besvär. jag har bott nere i dina trakter lite å jag tyckte ofta de var ena riktiga slafs människor som skötte ute ställen. också kebab ställen är riktigt sunkiga du kommer att få det jobbigt.

puterman sa...

barlon: Jag flyttade från dina trakter, fast där bodde jag i något som liknade en gated community, så där var det minsann inga uteliggare som kom in i trapphuset.

naseer: Det var vad du sa, men när jag kommer hem till min nya lägenhet, måndagen efter att jag flyttat in, och träffar sköna alkisar i trapphuset, så är det lätt att associera till det du sa om "hood". :)

leif: Jag äter varken kyckling eller kebab, så det är lugnt.

Anonym sa...

vad äter du i så fall? du kanske bara äter salladen man får till eller exempel vis bröd men jag ska berätta en sak för dig det mår du inte bra av. du måste äta också mycket protein och då är bara kyckling och kebab riktigt nyttigt.

mvh/
leif

ul7 sa...

Fän, Puterman. Köper du kyckling-kebab och slänger allt utom salladen och brödet? Är du helt whack?

Anonym sa...

Du inkräktar på mitt h00d.

puterman sa...

leif: Falafel, naturligtvis!

tomten: Du vet redan att jag är helt whack.

lda $d020: Sorry. :(

Anonym sa...

Nu är det krig!

puterman sa...

mr. poke: Svart bakgrund? Snacka om fula knep...

ul7 sa...

*äter salladen*

Anonym sa...

kan man köpa vin av dig nu. en kille på 14 undrar.

puterman sa...

Jag säljer bara vin på lågstadieskolor, men jag har en kompis som säljer till äldre ungar också.

ul7 sa...

Puterman: Börja inte med "en kompis" nu igen. Det är ingen som går på det.