2007-07-16

Tampere

Hej!

Jag är i Tampere (eller Tammerfors, som vi aggressiva svenska nationalister brukar säga). Här är det fint. Solen skiner. WLAN-et på hotellet är långsamt. Människorna verkar snälla, men pratar konstigt. Jag har inte noterat någon märkbar death from above än. Nu ska jag ut och titta på stan.

MVH

Linus

6 kommentarer:

Anonym sa...

Minns du Täppas Fogelbergs program om olika ställen i Norden? Det fanns töntiga Matfors och glamorösa Tammerfors, där man kan se hur han dricker en stor sejdel öl. Något du redan tagit efter?

Word verification: ggrofnr

Anonym sa...

Hmm, det var visst inte bara Norden. Han var i samhället (eller något av samhällena) bredvid Loch Ness. När han gick där och filmade kom en man upp till honom och frågade om han kunde komma tillbaka dagen efter och filma lite mer. Täppas sade "OK" och sedan när mannen hade gått sade han "trodde han, ja" vilket jag fann extremt komiskt på den tiden.

Anonym sa...

Jag vägrar skriva något här, eftersom fonten som används vid ordverifieringen är fullständigt oläslig.

puterman sa...

jöns: Jag minns att han var i Matfors. Tampere är fint, och jag kan tänka mig att det kan bli en eller annan sejdel (alternativt glas) öl, men igår gick jag och la mig vid åtta.

barlon: Det innebär antagligen att du är precis den typ av spambotar som ordverifieringen är till för att utestänga.

Anonym sa...

putermn: Menar du att Barlon i dina ögon alltid är en bot?

puterman sa...

jöns: Det beror väl på vad man menar med "bot". :=========)))