2017-12-17

Bye, Bye Sverige

Jag tänkte att det här Bye, Bye Sverige skulle kunna vara roligt, om det inte bara skulle vara som en fjärde säsong av Historieätarna. De två första säsongerna var roliga, även om den andra inte vara lika rolig som den första och inte på något sätt nödvändig. Det var en uppföljning eftersom den första säsongen var populär. Den tredje var mer av samma sak, utan några som helst nyheter. De gjorde en julkalender också, den var säkert rolig för de barn som inte orkat se den ursprungliga serien.

Bye, Bye Sverige är en fjärde säsong av Historieätarna. Det var inte värt att se klart första avsnittet. Inte helt oväntat.

Det är lite som Göta Kanal. Den första filmen är typ skitdålig, men hade någonting som gjorde att den gick hem (typ att det inte fanns något roligare på TV på den tiden, eftersom det enda som var roligt runt 1980 var Ingemar Stenmark och han gjorde inte så mycket väsen av sig på sommarhalvåret). Långt senare gjorde man en tvåa och en trea, som jag inte har sett, men som säkert är oerhört dåliga. Om de nu gjorde en fjärde film, där Ulf Brunnberg har huvudrollen, så skulle det ungefär motsvara Bye, Bye Sverige.

Inga kommentarer: