2008-06-06

Onda krafter

De drar in mig i sina världar, som jag inte vill veta av. Hela tiden nya ställen man måste hänga på. Har man en gång börjat så kan man inte sluta, eftersom alla har sitt sätt att hålla kontakten. ICQ, IRC, MSN, Skype, Orkut, Flickr, Facebook, Assbook, LinkedIn, kaféet vid torget. Man orkar inte. Det går inte. Jag har annat att göra.

6 kommentarer:

Simon sa...

Det jag tänkte berätta nu är förmodligen ingen lösning på problemet, utan snarare en del av problemet, men det finns ett program till Windows som integrerar all dinainstant messaging, e-mail, social networking och kaféer vid torget. Det heter Digsby och är lösning på alla dina problem. Om du bara installerar Windows först.

Nej, jag vet inte. Jag kör det inte ens själv. Såg bara att det fanns. Jag hatar också allt sånt där. Men tycker samtidigt att det är lite spännade. Twitter! Du glömde Twitter!

Simon sa...

Jag kan inte skriva eller ens formulera mig sammanhängande.

Olof sa...

Snart kommer det dock för Linux och OS X, enligt säker källa (Digsbys egen hemsida).

Ordverifiering: yggsza

puterman sa...

Jag har aldrig twittrat. Jag hoppas att jag slipper. Om jag fattat det rätt så är det som ett mellanting mellan bloggar och instant messaging. Ingen bra idé i min värld.

Simon sa...

Om jag har fattat Twitter rätt så är det samma sak som Facebooks status-meddelanden, med den skillnaden att ingen jag känner använder det.

puterman sa...

Om ingen jag känner använder det så är det perfekt för mig. (Jag får fortfarande friend requests på Orkut. Bara en sådan sak.)