2008-10-15

Dagboksbloggen

Hej! Jag har inte så mycket att skriva om just nu, så jag skriver om dagen som gått, dagbok- och snopp dogg-stylee. Det började med att jag skulle köra testsviten, men den gick inte att bygga, för någon hade gjort en "uppstädning" bland filerna och misslyckats med att få ihop projektfilerna korrekt. Sen blev jag tvungen att gå på möte, och efter det så lyckades jag fixa bygget. Sen körde jag tester. En timme eller två senare än det borde ha varit. The sux.

När jag hade kört testsviten och genererat fingeravtryck, så kunde jag börja mergea in vår screen modes-branch på trunken. Det gick inte så bra, för Subversion bestämde sig för att bugga ut på lite olika bisarra sätt, vilket gjorde att det tog mycket längre tid än jag hade tänkt. (Alternativ: skit bakom ratten.) När jag fått det att bygga så åt vi lunch: pizza på Spot, ett ställe som är legendariskt för sin värdelösa akustik. Pizza två dagar på raken, jag tror jag börjar förvandlas till någon typ av datanörd.

Efter lunch så fixade jag ett slappt skrivet testfall, körde testsviten igen och inspekterade fingeravtryck. Det gick inte så illa, men det var svårt att fixa felen. Efter ett tag fick jag reda på att imageprovider-testet var slumpat, så det failar alltid. Okej. Istället för att deppa ihop över det så höll jag och Mattias en presentation av screen modes för resten av gänget. Jag fick inte riktigt min dator och projektorn att komma överens, men mitt Windows har ruttnat under det senaste halvåret, så det var inte oväntat. I övrigt gick det bra.

Jag jobbade med det andra testfallet som failade, men kom inte så långt. Allt verkade funka utom just det som kom ut på skärmen. Jag började inspektera resultaten av mergen istället, och kom ungefär en tredjedel innan jag var tvungen att gå hem och tvätta. Jag gick hem och tvättade. Det gick ganska bra, den här gången funkade både tvättmaskinen och torktumlaren. Medan jag tvättade så sydde jag fast en knapp som hade lossnat. Det var lite roligt, och jag kände mig aningen händig, för det blev ganska bra.

Nu bloggar jag.

2 kommentarer:

UL-Tomten sa...

Så ung, och redan så bitter. :-(

puterman sa...

This isn't bitter. This is joy. JOY!