2009-04-01

Alla som går på aprilskämt är dumma i huvudet

Det där kanske lät lite konfrontativt? Whatever. Men känns det inte lite överdrivet alltihop? Varför måste varenda webbsida, tidning, TV-program, arbetsförmedling och hem för utvecklingsstörda illrar ha ett aprilskämt? Det får ju bara folk att känna sig dumma när de går på det. Ingen vidare reklam, och det riskerar att leda till t.ex. hets mot utvecklingsstörda illrar. Jaja, här är i alla fall TATs försök att skapa avsky för utvecklingsstörda illrar: xHale.

Det här är i alla fall inget aprilskämt, utan ett mycket seriöst band, som jag borde ha bloggat om långt tidigare: HammerFail. Snart större än Hammerfall, skulle jag tro.

Mitt estetiska sinne säger mig att två stycken är för lite för en bloggpostning, så här är ett tredje.

Edit: Just det, jag hade tänkt nämna riksdagens aprilskämt också, Ipred. Nu har jag gjort det.

7 kommentarer:

Olof sa...

Apropå klassiken "Spökis... Hooaaaaa.... Spökis.... Hooaaaa..." så kanske det vore dags att införa något liknande för aprilskämt:

Aprilskämt! Hahahahahaahaha! Aprilskämt! Moahahahahahah! Aprilskämt! Hihihihahahaaaaaa!

Olof sa...

Förresten, här är några förslag på aprilskämt från Nutiden, 2006-04-01:

"Bosse Ringholm visar sig vara med i Al-Qaida och George Bush erkänner att han är en inkarnation av Satan. Roy Brown, Arizona, har uppfunnit en fungerande tidsmaskin och för att få extraliv i Windows drar du snabbt muspekaren över Start-knappen två gånger, hähä."

hjon sa...

Det kändes rätt mycket Anton Maiden det där, fast lite sämre.

wv: geavel

hjon sa...

Ja, jag inser att jag har lagt upp en profilbild med skäggstubb och barn. Och nu när jag insett det ska jag snart åtgärda det.

wv: gersew

puterman sa...

Så vem är Anton Maiden nu, hähä?

Anonym sa...

http://rapidless.blogspot.com/

Leif sa...

Aha du tycker ipred är ett april skämt. men låt mig då säga dig något: om alla bara skänkte iväg det dom slitit för med svett, blod och tårar, hur skulle det se ut då? tänk dig själv att alla dom program du skriver bara försvinner ut på nätet och blir gratis. inte så kul då va? nej ipred är bra.

folk klagar på att program är dyrt. men vet ni att tex windows kostar som det gör för att massor av folk har jobbat stenhårt på det. om ni inte har jobbat hårt själva har ni ingen rätt att kritisera. så enkelt är det.