2009-04-09

Mitt Malmö: del 2

Dags att ta oss till nästa smultronställe i mitt Malmö, centralt beläget vid Föreningsgatan, ett mindre antal stenkast från Triangeln:Ja, det är helt enkelt Malmös smakfullaste logga som gör Ölvemarks Holiday till en sådan vinnare. Det är inte bara färgvalet och typsnittet, utan själva namnet. Ölvemarks Holiday. Så jävla bra.

7 kommentarer:

hjon sa...

"Saker som irriterar när man läser dokumentation:

- När det inte förklaras vad man ska ha det som beskrivs till. Visst, ni verkar ha ett fint Ölvemarks, men när är det meningen att jag ska använda det?"

wv:grankie

Olof sa...

Jag vill först instämma med Jons kommentar.

Sedan vill jag plussa för "Örsa grill" i Örsundsbro, som jag har för mig brukade heta "Örsa grill och video", men video var överkryssat. Det var ett av de finaste exemplena på dankighet jag sett.

För övrigt har jag en teori om dankighet som faktiskt har med ekonomi att göra. Mer om det senare.

Erik sa...

Vilket i sin tur påminner mig om butiken "Video" i Falun, som hade en gammal OK-skylt som löd "OK VIDEO" i fönstret, med "OK" övertejpat.

puterman sa...

Ett användningsområde för Ölvemarks Holiday är att hyra buss av dem för företagsresa till Beckaskogs slott, där man skriver saker på otroligt många postit-lapper.

Olof sa...

Extraerbjudande: billigare resor till Badgastein (detta var en förmån om man gick med i Skattebetalarnas Förening år 2000).

Det är för övrigt en del av mitt mörka förflutna: jag jobbade som telefonförsäljare år 2000, dock inte för skattebetalarnas förening.

hjon sa...

Olof: Jag gjorde min resa till den mörka sidan ett år senare, det är en fas som man kanske ska ha gått igenom. Jag var inte så bra, tror jag förstod för fort att folk inte ville köpa.

hjon sa...

vw: spingly