2006-08-04

Vi bor på landet

Jag är på landet och tar hand om föräldrarnas katt medan de är på Kreta. Här på landet är det ganska primitivt. Man bor i en typ av hus där endast ett hushåll huserar. Man har gammalt slött Telia ADSL (typ en halv megabit). Man har en dator som heter Macintorsk och inte ens har en C-kompilator installerad. Eller vim. Eller links eller Firefox. Men man är nära naturen kanske. Eller naturen och naturen, en massa hästar och skit. Men det kan vara så ibland. Det är bara att försöka anpassa sig.

5 kommentarer:

UL-Tomten sa...

En av mina katter och jag tittar på the.4400.s03e09.dsr.xvid-orenji nu. Hon säger att hon blev nyfiken vill veta mer om din katt. Kanske en bild kunde ordnas?

Jöns sa...

Du kan ju leta reda på installations-DVD:erna, gcc och X11 ska finnas på den andra om jag minns rätt. Om du kopierar Terminal.app från Applications/Utilities/ och lägger den i docken (den där knasiga rektangeln längst ned), ja, då kan du leva runt.

puterman sa...

UL: Han är ganska ålderstigen (eller stavas det "åldersstigen"?), så han tycker nog mest att bilder vore pinsamt.

Jöns: Jag håller på att försöka göra datorn användbar. Det går framåt. Tummen upp för den fungerande bluetooth-funtionaliteten. Tummen ned för att datorn påstår att Platform-DVD:n jag fick av dig är en tom skiva.

UL-Tomten sa...

Jöns: den knasiga rektangeln längst ned är väl tangentbordet? :-(

Puterman: Här får du en tom skiva gratis, och så har du mage att klaga!

Katten: Okej, jag förstår.

UL-Tomten sa...

Puterman: Åldersstigen: http://tinyurl.com/gag5e