2006-11-22

Symbios

När jag skrev rubriken ovan så upptäckte jag att det bara fattades två bokstäver för att det skulle bli "Symbian OS". Läskigt.

Hur som helst så handlar det här som vanligt om kvällstidningarna löpsedlar, och deras fokus på dokusåpor. Jag tror att "Bonde söker fru" är det bästa som hänt Aftonbladet sedan Almqvists dagar. De tackar för hjälpen genom att pryda sina löpsedlar med den ena geniala formuleringen efter den andra. Sammansättningen "TV-bonde" är redan klassisk. Det är hångelattacker och hemliga bönder åt höger och vänster. Det är inte bara TV-kanalen som sänder programmet som är tacksam, även jag tackar och bockar. Promenaden till jobbet är såhär i på hösten inte speciellt roande, men de här löpsedlarna får mig alltid att dra på munnen. Tack, inblandade media!

3 kommentarer:

hjon sa...

Jag tycker att blanksteg ska bli en bokstav i OS. Då är det tre bokstävers skillnad.

Den här bonden behöver inte söka sin fru, hon sitter och stickar i vardagsrummet.

puterman sa...

Inte för att göra dig orolig eller något, men med tanke på hur kvinnor som gillar bönder brukar uppföra sig nu för tiden, är du inte orolig att hon iscensätter hångelattacker tillsammans med hemliga bönder när du är ute och delar ut post?

UL-Tomten sa...

You can know a needle's eye
Or a hungry baby's cry
But no one knows
That demons dance alone