2008-04-06

Igår

Igår gick jag upp ur sängen på morgonen. Sen åt jag frukost. Jag datade lite och hittade en konstig bugg som jag ska kolla vidare på på arbetstid. Jag var till Vanna och Henrik (och Cecilia som är och hälsar på) och åt våfflor och lämnade av mitt Typematrix-tangentbord som jag inte använder längre (Henrik hade spillt kaffe på sitt).

Vi gick till systemet och jag handlade en flaska halvlöjligt dyrt vin. Jag gick hem, cyklade en virtuell mil i högt tempo och dog nästan. När jag orkade resa mig igen så lagade jag mat, vilken jag åt tillsammans med ett glas av vinet. Det var gott. Jag blev positivt överraskad av att vinet hade skruvkork, eftersom korkkork egentligen bara är krångligt.

Efter träningen, maten och vinet så befann jag mig i ett pseudo-katatoniskt tillstånd, och allt jag orkade göra var att titta på ett flertal avsnitt av Family Guy. De försöker variera sig, men det är ändå väldigt mycket att Peter säger "Not like that time when I had sex with Ted Koppel" och så får man se vad som hände.

Sen ryckte jag upp mig och promenerade hem till Vanna och Henrik igen, där vi förfestade och sen gick till Inkonst och lyssnade på ett danskt band som spelade på kakburkar och konstiga flöjtar. Det var ganska bra, åtminstone en stund, men antagligen rätt trist på skiva (eller "mp3", som det heter nu för tiden). De hade en "DJ" som spelade diverse "världsmusik" också. Jag sätter "DJ" inom citationstecken eftersom han DJ-ade sådär som man tydligen ska göra om man inte spelar elektronisk musik, dvs. man mixar inte ihop låtarna på något sätt, utan spelar bara låtar efter varandra, som om man vore en mp3-spelare. Det gör det ganska störande att försöka dansa, eftersom man måste stanna upp mellan låtarna och sen börja om, gärna i en helt annan takt. Oh well, jag blev i alla fall svettig, och det är väl huvudsaken.

När klockan började närma sig ett så blev jag trött och gick hem och missade huvudakten. Jag gick och la mig. Sen somnade jag så sött, så sött. Framåt morgonkvisten drömde jag konstiga drömmar, som jag helst inte vill gå in på. Och det var dessutom idag, så det hör inte hemma här, eftersom rubriken är "Igår". (Det finns regler, och dem måste man följa, som den där socialdemokratiska landstingspolitikern, som jag brukade ta samma buss till Uppsala som på mornarna när jag bodde i Enköping, sa i en TV-intervju en gång. (Ja, det var en fin mening det, perfekt avslutning på ett nästa perfekt blogg-inlägg.))

6 kommentarer:

Vanna sa...

det turkiska bandet var aningen segt, helt säkert väldigt duktiga iofs men jag gillade kakburkarna bättre. vi gick och åt falafel efter halva.

Cecilia sa...

spellistan-DJ-killen hade sig själv på repeat, och körde samma låt igen. Men blev inspirerad, kanske ska man göra ett trumset av sin gamla cykel..

puterman sa...

Slutsats: falafel och cyklar är bättre än turkisk musik. (Jag har använt både kvantitativa och kvalitativa metoder för att komma fram till detta.)

UL-Tomten sa...

Du borde använt falafel och cyklar istället!

puterman sa...

- Ernst, hur gick det egentligen till när du listade ut meningen med livet?
- Jag använde falafel och cyklar!

UL-Tomten sa...

- Jag använde falafel och cyklar, hej!