2008-10-10

Inte alls faktiskt

Just det, igår var jag inte på M83. Det känns lite sådär.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Off-topic: Några på gården nedanför leker med en jianzi, liknande en footbag fast avlång och med fjädrar. Hursomhelst hurrar de och applåderar när någon vunnit, vilket påminner förvånansvärt mycket om Två Minuter.

hjon sa...

M83? De är ju inte bra, så det borde kännas bra. Själv är jag t o m ganska nöjd med att jag inte ska se dem ikväll heller.

Anonym sa...

Det är M83 som har gjort den galna sången med universums skapare som gör absurda ljud på slutet av en låt, eller hur? Bara det är en anledning att gå på koncert. Jag lyssnar just nu på den låten, som har en ganska intensiv ljudmatta och märklig stämning.

Anonym sa...

Hmm, insåg just att det där med universums skapare var min och Putermans tolkning från 2004 eller så (Slavsta).

puterman sa...

Tolkning och tolkning, jag har svårt att tänka mig att universums skapare inte skulle låta sådär.

Och jo, de var åtminstone bra en gång i tiden, när de spelade nordkoreansk synth-musik.

ul7 sa...

Ordet "ljudmatta" fick mig att kräkas lite i munnen.

Anonym sa...

ul-tomten: Berätta mer!

Anonym sa...

hej jag letar efter en fanclub för tv serien varuhuset men hittar den inte. vet ni? det är det bästa jag någonsin sett och jag läste om någonstans där man kan diskutera serien. alltså vad den betyder, lösningen på gåtor och vissa mystiska saker det finns olika tolkningar på osv.

ul7 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ul7 sa...

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

ul7 sa...

ville bara säga att inlägget har tagits bort

Anonym sa...

vem talar om mig

Anonym sa...

Hej Anna! Jag heter Rico Rönnbäck och spelade fackbasen Conny i Varuhuset. Kul att du gillar serien. Du får gärna gå med i min fanclub. Vi är ett gäng som brukar träffas på mitt lantställe. Rico

puterman sa...

Rico Rönnbäck har gjort en hostile takeover av min blogg och raggat loss. Det här är tidigare oöverträffat. Alla som vill vara något här i världen går genom Rico Rönnbäck. Att säga "Rico Rönnbäck for president" är ungefär som att säga "hello". Så var det sagt. Tack!

Anonym sa...

Bara Rick Rönnbäck kunde spela "den fagre Conny", som någon Aftonbladet-skribent beskrev honom. Annars gillade jag Pelikanen, en klassisk filmskurk.

puterman sa...

Och när Pelikanen hittades död på lagret på själva varuhuset, det var något av ett Twin Peaks-ögonblick. Fast på svenska med finsk brytning.