2008-11-25

Och som en kommentar till det föregående inlägget

Härifrån:

Jag har aldrig gillat Kenneth. Har ingen relation till det. Det är löjligt att man inte kan kallas vad som helst - i det gamla Egypten hade folk 30 olika namn och varje barn tog sitt eget hemliga själsnamn. För mig är det bokstaven K som är intressant. Jag införde den redan i sexan. Folk började undra. Står K:et för knulla? Eller kärlek kanske?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker så här: om du vill kalla dig "Puterman", "Hedvig den tredje", eller rentav "Linus", så gör det. Om människor i din omgivning sedan tilltalar dig med ditt nya, fräscha namn, ja då är det väl ditt namn? Att sedan Skatteverket har sin egen databas och är för lata för att skriva "UPDATE ... WHERE blahblah" tycker jag är en annan sak. De har sina entries för att undvika förväxlingar, och pga nyss nämnda lathet. Men de har väl inte ensamrätt på namn? Själv så kallar jag Skatteverket för "Pojkarna från utmarken". Klagar de och säger att de heter "Skatteverket", så hänvisar jag till min rigida policy som säger att "det går inte alls för sig".

Tycker
Maja Leopold af Bastuklubben, lätt anarkisympatisör

Olof sa...

Maja Leopold af Bastuklubben: Hur skulle det se ut om alla gjorde som du?

:=================)

Jöns sa...

extralång näsa bara för att du fått byta? svinigt.

Olof sa...

Precis. Hur skulle det se ut om alla gjorde som jag?

Ordverifiering: dirmogg

Föreningen för ammunition och små blötdjur sa...

hur skulle det se ut om alla gjorde som oss

KENNETH sa...

HEJ BRUNO K ÖIJER!!! VILLE BARA SÄGA ATT JAG TYCKER ATT DU ÄR JÄTTE BRA OCH ATT JAG HAR LÄST MÅNGA DIKTER SOM DU SKRIVIT!!!

Anonym sa...

Olof,
om alla gjorde som jag, dvs agerade på ett lätt anarkistiskt sätt, så skulle vi få full anarki. Vilket är ironiskt. Då skulle vi alla (som är lätt-anarkister) kanske bli konservativa, i relation till den då rådande situationen. Så kan det gå, tihi! *LOL* *PRUTT*

Tycker
Maja Leopold af Bastuklubben, lätt anarkisympatisör, men funderar på att bli ett reaktionärt högersvin

puterman sa...

Hej, hej, ville bara säga att jag tyckte det blev en mycket trevlig diskussion om det här inlägget. Ni är fina människor.

Olof sa...

Maja Leopold: Det är bra att du pruttar efter ditt inlägg! Många människor nuförtiden har glömt retoriska finess, vilket är synd.

puterman sa...

Pruttrelaterad retorisk finess som lever i mitt minne: "Skit ner dig så får du randiga ben."