2008-11-05

Yes we can bomb them

Obamas segertal kanske inte kändes sådär väldigt fräscht på vår sida Atlantis, men när Jesse Jackson stod där och grät så blev jag själv nästan tårögd. Support our troops, det säger jag nu yo!

10 kommentarer:

Simon sa...

Jag blev faktiskt mest tårögd av McCains resignationstal, eller vad man ska kalla det. Han ba, nu sluter vi upp som en nation runt vår nya ledare! Inget tjafs om att erbjuda en hård opposition, nej, respekt, patriotism och underkastelse.

puterman sa...

McCain gjorde ett värdigt intryck, även om hans anhängare kanske inte gjorde det. Utom de som började skandera "USA, USA, USA!" vid ett tillfälle, naturligtvis.

Anonym sa...

Hörde en fråga ang. hur stor chansen är att vi får se en president ur en minoritetsgrupp väljas i ett europeiskt land. Nä, skulle inte tro det va. Man kan säga en del dumt om jänkarna, men ibland kan de saker som vi inte kan. Respect, yo!

Ich bin ein Hussein

Olof sa...

Nu ska jag först prova om jag kan kommentera här era jävlar

Olof sa...

Det kunde jag. Steg 2:

Jag tycker nog att det är en smula underligt att fästa sig vid det där med trupperna i Obamas tal som helhet, speciellt med tanke på resten av det han sade. Obama har vid tigare tillfälle talat sig varm för en plan att dra tillbaka trupperna inom 16 månader, och det är knappast tänkbart att han skulle säga något annat när de nu ändå är där.

Som ett exempel: Även den mest reformsinnade kinesiske ledaren jag känner till för närvarande, Li Yuanchao, måste tala om det goda i enpartisystemet förutom sina mer demokratiska tankar, så ta det goda med det lilla onda även med USA. Det säger jag nu yo

Olof sa...

Till anonym tidigare vill jag bara säga:

Idag är vi alla husseiner.

puterman sa...

anonym: Ja, du har så rätt, så rätt. Men om några år kanske vi alla fall lyckas få till en kvinnlig statsminister i Sverige, och kvinnor är ju som alla vet en minoritetsgrupp.

Olof: Ja, du har också så rätt, så rätt. Men tror du att jag följer nyheterna, eller? Jag har inte en aning om vad han har sagt tidigare.

Olof sa...

puterman: du läser väl bara vänster media. mac cain forever!!!

Olof sa...

att dn är en jävla kommunist tidninge

ville bara säga att dn är kpmlr tidning

Ordverifiering: ulaingbo

puterman sa...

ja dn är kmplr tidning å dem kan inte skriva svenska heller juh jävla dn