2008-12-02

Fan, vi hann inte

Vi som jobbat så hårt på Magdalena Neuner Biathlon till Super-CPU-utrustade C64-or. Vi som tagit fram en special-optimerad crossassembler med fullt IDE till CP/M. Vi som skulle bli rika. Nu blir vi blåsta på konfekten. Vem är det som poserar så glatt på omslagsbilden till RTL Biathlon 2009, om inte Magdalena Neuner. Nu lägger vi ner.

2 kommentarer:

Styrelsen, SKANDGAMES HB sa...

Ett öppet brev från utvecklarna till RTL-Games GMBH:

"Att säga att Vi är djupt besvikna räcker inte. Vi hade lagt ned våra liv i den här produkten, satsat på ett brett, säkert multi-plattforms OS som CP/M samt investerat enormt mycket tid i att långtidssäkra den COBOL-baserade utvecklingsplattform Vi valt att kalla 'Visual COBOL för GEOS'. Vi här passa på att tacka Anders Reuterswärd för den moraliska support han gett oss under många, sena kvällar.

Förutom det rent tekniska hade Vi dessutom satsat helhjärtat på att utveckla varumärket Magdalena Neuner i ett unikt spel där hon skulle vara själva centralgestalten. Att utnyttja vår goodwill och den PR som vi lagt ned på detta genom att släppa ett liknande spel strax innan vårt kan bara beskrivas med ett ord: lågt.

Till alla er fans, som länge väntat på vårt kvalitetsspel kan Vi bara beklaga - det blir inget Magdalena Neuners Biathlon. Vi förstår att ni blir besvikna, men se till att rikta ilskan mot de som förtjänar det - RTL Games - inte Vi som har arbetat för detta i snart två års tid.

I allt mörker kanske det känns bra att veta att Vi oförtrutet kommer att arbeta vidare med Våra övriga titlar - inte minst det efterlängtade 'Längdskidåknings-Manager'.

Men det känns tungt".

Olof sa...

GEOS lever!