2006-12-08

Kungen

Alltså vafan, hur förutsägbar och trist får man bli? Elvis är världens i särklass sämsta serie. Nemi är typ 666 gånger roligare, Hälge är typ 333 gånger roligare, och om jag skulle rita en egen serie skulle den kanske inte vara lika bra som Hälge eller Tuffa Viktor, men den skulle fan vara bättre än Elvis.

Tips till idioten som skapar Elvis: lägg lite mer tid på dina manus. Som det är nu så börjar varje strip med att Elvis uttalar sig nedsättande om något, han kanske t.ex. säger "Fan vad alla som snusar är dumma i huvudet och borde torteras till döds." I sista rutan lägger han sedan in en fet snus och säger antagligen något i stil med "Fan vad det är gott med snus, fan, det är fan det godaste som finns, de som uppfann snuset kommer fan att komma till himlen yeah-yo."

(Jag vet att det här är gammalt, men jag läste just en så hemsk Elvis-strip att jag bara kände att jag måste avreagera mig, och jag hade inte lust att gå ut och spöa någon.)

3 kommentarer:

UL-Tomten sa...

Ett tips är att läsa serien på nätet istället. På grund av den digra textmängden är texten nämligen så liten att det oftast är helt omöjligt att se vad det står.

Apropå Elvis så är nog den bästa sammanfattningen den här:

http://supertrevligt.com/arkiv/2004_01_01_blog.htm#107545682953992246

hjon sa...

Har du läst Laban?

Jöns sa...

Laban, Elvis och Nemi - ett evigt gyllene band!