2009-03-05

Silvester telefon

En riktig telefon är inkopplad i väggen (där det finns någon typ av stenålders-nätverk) med en äkta telefonsladd. En äkta telefonsladd är av någon anledning spiralformad. Så här kan det se ut när taiwaneser tillverkar den typen av riktiga telefoner. 2009, yo.

Och visst, varför inte: välkomna till 1983. Fredrik Belfrage och Ulf Brunnberg är coola utav bara helvete. Alphaville jagar skivkontrakt. Cia Berg är programledare för Bagen. Telefonsladd is the shit hos Luleå-juryn.

2 kommentarer:

Naseer sa...

Nu väntar jag bara på det där nya häftiga. Har hört talas om trådlösa telefoner. Där man drar ut en lååång antenn med tänderna!

Twoflower sa...

Jag har hört från vänner att det nya är att vissa personer som vill vara i frontlinjen / teknikens framkant har bytt ut sin spiralformade telefonsladd till en som kan sträckas ut till närapå 7 meters längd. Både praktiskt och snyggt, och dessutom kan man röra sig fritt i rummet.

Trådlöshet i all ära, men man känner sig kopplad till jorden, lite som en navelsträng, med en telefonsladd. Ge den spiralformade USB-sladden en chans och sätt på "Dancing With Tears in My Eyes" på stereon. Du kommer att förstå hur rätt det är.

(ordverifiering: mosesp)