2009-06-06

Ännu en bloggpostning från SF

Det är något av en besvikelse att nätet är så dåligt här på budget-hotellet. Jag är trots allt i trakter som förväntas vara fett högteknologiska. Kombinationen långsamt nät och Exchange-servrar är ingen större hit.

Igår träffade jag en regnbågsman på Starbucks. Han var stor, hade stort skägg och fick gratis kaffe, eftersom han var en schysst snubbe som kom in flera gånger om dagen och välsignade de anställda. Tyvärr var det något problem med hans lägenhet, så han kunde inte sitta där och tillverka talismaner hela dagarna, som han annars brukar, så den jag fick var hastigt ihopsatt, men ändå kraftfull:Även i övrigt är det väldigt mycket galna människor som glider runt här, speciellt på delar av Market Street. Och med galna menar jag psyksjuka. Är man psyksjuk på ett annat sätt så kan man promenera längst upp på kullen där Coit Tower ligger. Det gjorde jag igår, och hittade den här fina utsmyckningen på en mur:När jag sedan kom upp så gawkade jag en del åt ett tjockt par som beklagade sig över de 10 trappstegen upp från parkeringen till tornet. Det här har inget med det att göra, men känns lite roligt:Ikvällas var vi på bio och såg en Pixar-film som hette Up. Den hade sina poänger, men jag står fast vid att barnprogram inte är för vuxna, åtminstone inte om de vuxna är pissintellektuella, bittra nördar mellan 30 och 50.

Nu är jag trött. God natt!

3 kommentarer:

Olof sa...

"Ikvällas var vi på bio och såg en Pixar-film som hette Up. Den hade sina poänger, men jag står fast vid att barnprogram inte är för vuxna, åtminstone inte om de vuxna är pissintellektuella, bittra nördar mellan 30 och 50."

Problemet med de flesta filmer av det här slaget är att handlingen bara är till för att visa vilka effekter man kan göra (se även Terminator 2*), men det är möjligt att jag har fel.

* De som tycker Terminator 2 var bättre än ettan har fel. Hur kan något vara bättre än "fuck you, asshole" och "I'll be back"?

rahul3004 sa...

u will quickly find out bay area is not so good with IT infrastructure :( how they can have quick growth rate with this half measure?

puterman sa...

Handlingen i den här filmen, och den grafiska profilen, kändes ganska påhittig, även om själva storyn givetvis följde den vanliga Hollywood-mallen. Du har rätt om Terminator.