2009-06-11

Inlägg nummer 666: Vegetarisk kartong

Ja, det här är verkligen inlägg nummer 666 på den här bloggen. Inte mycket mer att säga om det, tror jag, förutom Hail Satan.

Jag är fortfarande i San Francisco, men orkar inte blogga så mycket, eftersom jag är på WWDC hela dagarna och är för slut på kvällarna. Eller för full av mat och öl. Eller för slut på grund av det.

Maten är dålig på WWDC, det har jag redan konstaterat. Writeroom är bra, däremot. Men för någon dag sedan så bestod den vegetariska lunchen av någon typ av "wrap". Min "wrap" innehöll inte bara någon trist blandning av sallad och annat typiskt vegetarisk "wrap"-fyllning, utan dessutom något som inte gick att tugga. Först höll jag på att tugga i mig en liten bit, men spottade ut den, eftersom den var hård och obehaglig. Några tuggor senare dök en mycket större bit upp, och jag kunde identifiera det otuggbara materialet som kartong. wtf? Steve Jobs, varför gör du detta emot mig?

I övrigt: jag vet inte.

4 kommentarer:

allanman sa...

Ska du gå över till Symbian och få dig en Tube nu när du är där borta ändå?

http://www.mobil.se/artikel/lockar_med_mat_for_att_byta_fran_iphone_mob_090610214315-266.html

puterman sa...

Fick en flyer av dem när jag köade i måndags. Inte så sugen på en 5800 och tvivlar på att de skulle ha något nytt att lära mig om Symbian, så jag håller mig till WWDC.

Przybysław sa...

det heter fakiskt "i övrigt: vet jag inte"

jag fattar inte varför svenskar dom tror är så bra på sitt språk. jag är polack och jag lärde mig språket i bara ett år och nu jag pratar utan problem. många säger jag pratar som en omfödd. eller hur? hur många gånger har du lärt dig Puterman? förresten jag har en släkting som heter Puterman.

puterman sa...

Przybysław: minst flera gånger.