2009-06-16

Detta har hänt

Dear reviewer, wondering what new...

Matthew Garrett berättar om vad han hittar i en ROM-image från en Palm Pre. När vi försökte köpa en Pre så var den slut-slut-slut och kö-kö-kö och vänta-en-vecka-vänta-en-vecka-vänta-en-vecka. And also: livejournal wtf?

På Symbian Foundation-bloggen rapporteras det från deras event vid WWDC. Info som det är intressant att den fattas: hur många som egentligen dök upp.

På samma blogg skriver de också om hur ST-Ericsson och ARM har kört en SMP-variant av Symbian.

Techcrunch berättar om en i detaljerna ganska kontroversiell rapport om sålda exemplar kontra profit bland mobiltillverkarna. Det är dock knappast speciellt kontroversiellt att dyra telefoner ger mer vinst per sålt exemplar, så att Apple och RIM, som håller sig undan från massmarknaden, tjänar mycket pengar är inte överraskande. Perspektivet är intressant i kontrast till den återkommande rapporteringen av försäljningssiffror. Företag är trots allt till för att tjäna pengar.

Fan vad trött jag är på den här skittrista postningen nu. Jag lyssnar på Vomitory istället.

7 kommentarer:

Simon sa...

Det händer att folk använder livejournal. Det är lite häftigt.

Anders sa...

Palm Pre, ey? Den verkar cool.

Jag är ganska inne på att köpa en HTC Magic för Androids skull. Om man bara programmerarutvecklargeek, så att man kunde fixa till allt coolt som borde kunna gå att ordna.

puterman sa...

Android är trevligt. Ska man ha en telefon år 2009 så ska det nog vara en Magic, en iPhone 3Gs eller en Palm Pre. Fan vad Amerika har blivit hett i mobilvärlden helt plötsligt, just när man har vant sig vid att skratta åt deras patetiska försök (tänk Microsoft, tänk Motorola).

Twoflower sa...

HTC Magic är riktigt schysst. Den kom hit till Holland för ett par veckor sedan och jag tycker personligen att den bräcker iPhonen på de flesta punkter. Alla små tillgängliga gratisprogram som gör ungefär samma saker får mig att känna mig som att jag sitter i Synaptic, och det är ju aldrig fel.

Banana Fox sa...

Vomitory, is that place for vomiting?

please explain

puterman sa...

Bananafox: haha i will do it hardly..

Banana Fox sa...

haha be careful with your body and keep it warm

:D :D :D

it must be a fun to work with you.