2009-06-03

SF-bilderbloggen

Idag då? Några dåliga bilder? Några spännande händelser? Vi får se, jag har inte riktigt tänkt igenom vad som har hänt än. Please wait, thinking...

...

...

...

...

...

...

Thank you!

Det började med att vi åt frukost på ett helt ljusblått ställe, där vi togs emot av en gammal hippietant klädd i ljusblått som pratade väldigt tyst. Beställningen togs upp av en äldre man som pratade väldigt tyst. Maten bars fram av en yngre man som pratade väldigt tyst. Hela tiden var det ljusblått. Frukosten var helt okej. Notan kom in på ett fat som var väldigt ljusblått. Sen gick vi förbi ett riktigt USA-USA-USA-fönster:



Men världen är inte bara full av blaskig öl, utan även av palmer och solsken, vilket plötsligt fick San Francisco att kännas ganska kaliforniskt. De senaste dagarna har det annars varit mest mulet och blåsigt, så inte förrän idag har jag fått till en stilfull bonnabränna. Men det är att gå händelserna i förväg. Såhär ser palmerna och solskenet ut:



Och om du tycker att den bilden känns helt meningslös så har du inte sett nästa, som illustrerar de underliga vinklarna som genomsyrar stora delar av den här staden:



Sen här staden har inte bara konstiga vinklar, enstaka palmer och enstaka solsken, den har även enstaka homosexuella, eller snarare en himla massa, enligt uppgift. Castro heter stadsdelen som är San Franciscos gay-högkvarter (i motsats till den indiska restaurangen Gaylord, som vi senare på kvällen hoppade över för att den kändes för dyr), där man kan se sådana här fina väggmålningar:



Och istället för att komma med någon fyndig slutkläm så avslutar jag i all enkelhet med att säga "god natt": God natt!

3 kommentarer:

Simon sa...

Häftigt. Var ni i Haight–Ashbury också, där hippiesarna bor?

Olof sa...

@Simon: Read entry under this one. Then you get answer

puterman sa...

Yes, please don't ask wrong question willy-nilly. :(