2006-06-09

Bomben

Nu är det officiellt: jag flyttar till Skåne. Idag lämnade jag in min avskedsansökan och skrev på avtalet till mitt nya jobb på TAT i Malmö. Någon gång i september kommer jag börja jobba där.

Jag kände mig lätt i kroppen efter att ha lämnat in min avskedsansökan. Det känns lite spännande både att flytta och att börja på ett nytt jobb. Det blir som att börja om igen, starta ett nytt liv, börja på ny kula, strössla med klichéer. Det känns lite sorgligt att lämna Blaze, eftersom det i någon mening var mitt första riktiga jobb och jag har trivts väldigt bra där. Samtidigt tror jag att TAT kommer passa mig ännu bättre. En stor falafel för 15 spänn, vad kan gå fel?

10 kommentarer:

Jöns sa...

För att citera Erik:

"Hela Skåne reser sig upp och utbringar ett diftongfyllt, trefaldigt Hourrau!"

I Malmö finns en burleskhet och ett djup som man inte hittar på andra ställen. Och det är helt olikt insnöade Lund som bara ligger 20 minuter därifrån.

Jöns sa...

Och förresten, var ligger TAT i Malmö? Typ mitt emot järnvägsstationen, eller inåt staden?

puterman sa...

Jau du... Det ligger snett emot järnvägsstationen. Man går över en liten bro och så är man framme.

Förresten så låter du som en nasist. När du hävdar att alla som bor i Lund saknar människovärde p.g.a. sin reaktionära ideologi, sina dammiga frisyrer och sin längtan tillbaks till en tid då män var män, kvinnor var kvinnor och hbt-personer var hbt-personer, så mår jag illa. Dina långtgående planer på att bygga utrotningsläger för lundensare i Hjärup är upprörande. Gör avbön nu eller avgå! Sluta ljuga, Bo Skarinder!

Jimmyroq sa...

Denna utvandringsvåg hotar att förinta den genuina skånskan och ersätta den med en blandning av Nyköpings-"rikssvenska" och norduppländska.

Edvard Persson roterar i sin grav.

UL-Tomten sa...

Nu blev det crazy. Där TAT sitter hade "vi" kontor tidigare; våning två och tre, i den delen av huset som vetter mot kanalen.

puterman sa...

UL: Men god be damned, det är en liten värld, och Malmö är en liten jävla stad.

Jöns sa...

Och jag tror minsann det var samma kontor jag var i när jag var på intervju för Tactel. Men det är en jävligt stor värld trots det, era jävlar!!! (Jag har läst mycket Folkvett på sistone)

Jöns sa...

Inte samma kontor - samma byggnad menar jag.

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested

Anonym sa...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»