2006-06-06

Världens roligaste

Såg någon typ av Apoteket Apan-spelning igår. Vissa av oss blev lite runda under fötterna (d.v.s. jag blev skitfull och kommer inte ihåg att jag gick därifrån).

Av relaterade anledningar gick jag in på apans hemsida (observera att jag med "apan" menar Apoteket Apan, inte bandet som heter Apan, om jag menade Apan (vilka jag inte menar något om alls) så hade jag skrivit "Apan"), klickade mig vidare till en halvgammal intervju med Jonas. Där fanns den. Världens roligaste grej. Kolla bilden, kolla Jons kommentar. omg lol wtf

[Bra Linus, det börjar bli en riktig blogg av det här. Först frukostgrejen och nu jag var full-grejen. Snart kommer här skrivas om vad jag har för kläder på mig.]

14 kommentarer:

jon sa...

Well, du dansade men annars trodde jag att det var jag som var skitfull. Kanske har de ändrat nu sen jag gick i skolan, men då kunde bara en i varje klass bli skitfull. Jag kommer dock ihåg att du gick hem. Jag borde gått då jag med, men stannade istället och hade mer kul och mådde rätt tjyvens när jag väl kom hem.

Du hade kavaj på dig, software designer.

jon sa...

Förresten, vad med min kommentar är roligt? Jag är känd för att inte vara särskilt rolig nämligen.

puterman sa...

Okej, då var det väl du som var skitfull och jag som hade kavaj och var professionell. Och hem kom jag. Det asroliga med din kommentar var om hur man ler i Norrland. Och så deras miner på bilden. Patenterad Jon-humor, roligt varje gång.

jon sa...

Tack. Jag vill gärna tro att jag är lite lagom långsökt rolig och att poängerna liksom smyger sig på som en torr hinna på hjärnbarken som kan börja reta igen vid senare tillfälle. Ofta blir det tyvärr fel, så andra människor inte har samma associationsbanor som jag.

Faktiskt så sa Anders för ett tag sen att han för sina föräldrar hade återberättat något väldigt roligt som jag sagt och att alla närvarande hade skrattat länge och mycket åt det. Men han kunde inte komma på vad det var.

puterman sa...

Du är rolig. Fast det kanske inte är speciellt positivt att höra det från mig, som folk brukar tala allvar med när att jag har skämtat.

jon sa...

Personer som saknar humor förstår sällan allvar. -Var det nån som sa, jag löste det i ett korsord.

Det är bra att du tycker att jag är rolig, vore tråkigt om ingen förstod när man skämtade (men skrattade åt en när man var seriös).

Jöns sa...

"Det är bra att du tycker att jag är rolig, vore tråkigt om ingen förstod när man skämtade (men skrattade åt en när man var seriös)."

Då skulle det vara så här:
- Jag går ut och handlar lite.
- Hahahaha (applåder).
- Lägg av nu, jag är med i Al-Qaida.
- Va?! (pistol mot tinningen)

puterman sa...

Eller om det var Usama bin Laden det handlade om:

- Jag är med i Al-Qaida.
- Hahaha! (applåder och visslingar)

jon sa...

Vaffankallarumig?

UL-Tomten sa...

Den här tråden är rolig:

http://forum.swecheck.net/viewtopic.php?id=744

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested

UL-Tomten sa...

Anonymous: Great links! How did you know I are looking for Luxor Temple?

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested

Anonym sa...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»