2006-06-24

Samhällsansvar och civilkurage

Rubriken säger vad den här bloggen handlar om. Vi tar det ansvar som andra inte vågar ta, och tar bevakningen av Bosse Ringholm på största ansvar. Vi har tidigare rapporterat om hans vådliga bilfärd tillsammans med kungen, på Ankaras gator och torg. Bosse Ringholms tentakler når överallt. Alldeles nyss observerade vi honom brevid Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, under fotbollsmatchen mellan Tyskland och Sverige. Säkerligen är det inte bara fotbollsintresset som för dem samman. Bosse Ringholms kontroll över CDU har sedan länge varit känd bland dem som håller ögonen öppna och inte låter sig vilseledas av etablissemanget.

3 kommentarer:

UL-Tomten sa...

Den ene: ack, så halt.
Den andre: o, så blind!

Gunnar Spindelkrok sa...

Det är mycket bra och glädjande att Du tittar närmare på denne figur som, i stil med SÄPO, troligen döljer en blixtrande intelligens bakom en dum yta. Vem vet allt ont Sverige råkar ut för som har med Bosse Ringholm att göra? Och när all skada kommer upp i ljuset skyller sedan rörelsen på alliansen. Mycket fult!

puterman sa...

Gunnar: Och alliansen har Lars Leijonborg. Vem skulle vinna en holmgång mellan honom och Bosse Ringholm? Tanken svindlar.