2006-06-03

Frukost

Jag har varit lite försumlig med bloggens kärnverksamhet, så här kommer en rapport om vad jag åt till frukost idag. 6-8 brödskivor med sallad, tomater, hummus, salsa, böngroddar, inlagda kidneybönor, inlagd gurka, ginko biloba och en grabbnäve smörgåskrasse. Till detta åt jag havregrynsgröt med socker, salt, kanel, kummin, timjan och en aning röd karamellfärg. Jag har aldrig mjölk till gröten, så istället åt jag en tallrik lätt-yoghurt med bran flakes ("bränn-flejks"). En bra frukost innehåller tre frukter, så jag åt även en vattenmelon, en mandarin (eller clementin eller satsumas, finns det någon som kan skilja på dem?) och en klase vindruvor. Även ett stort glas apelsinjuice hällde jag i mig. Slutligen drack jag 3 stora muggar espresso och tog en snus.

Medan jag åt läste jag DN, UNT och Sydsvenska Dagbladet, samtidigt som jag såg morgonprogrammen både på SVT och TV4. När jag var klar med detta var det dags för lunch! Det blev 3 kilo spaghetti och 2 liter ketchup. Imorgon kanske jag berättar vad jag åt till middag.

6 kommentarer:

jon sa...

Sextioåtta stavas inte med bindestreck, jävla sms-fjortis!

puterman sa...

Mitt liv är fullt av motgångar. :-(

jon sa...

Visst är det. Motgångar och kval över val. Och eftersom ditt liv ändå är förstört kan du väl minska mina kval: blogspot eller pivot? Och typ varför?

Gunnar Spindelkrok sa...

Jon:

Själv är jag sedan en tid tillbaka nöjd användare av Blogspot. Detta verktyg har få skavanker och desto flera fördelar, såsom kommentarsmoderation och fina färger. Jag kan alltså rekommendera att Du använder Blogspot!

puterman sa...

Blogspot är bra. Pivot på hornan.org hade sina poänger, en av dem var inte att det kom en massa spam. Sen ville jag ha en ny blog, eftersom man kan skriva om helt andra saker på svenska. Men det blir nog en engelskspråkig mobil-blog här också så småningom.

Anonym sa...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»