2009-06-02

Måndag i San Francisco

Hej!

Nu är jag i San Francisco. Här är det fint. Igår glömde jag berätta att jag träffade på en för en quarter glatt skrattande kille som hette Jolly Jack. Han var trevlig.



Idag har vi varit till Haight-Ashbury, där det finns butiker där man kan köpa haschpipor, butiker där man kan köpa Bob Marley-tröjor och butiker där man kan köpa andra hasch-relaterade grejer. Och så lite andra grejer:



Vi gick runt en del i Golden Gate Park, där vattenspridare här och där fick livet att kännas som ett ganska gammalt dataspel. Det var kul. Där fanns även blommor i färgglada färger, och andra färger, men på bilden ser vi färgglada färger:



På vägen mot en hyfsad burrito så hade någon plötsligt råkat bli politisk och kvalificerat sig som upphovsman till ett riktigt Kodak moment:



Najsu, säger jag, men efter att vi fått i oss burriton och kände oss nöjda med hippie-distriktet (jättemånga haschpipor, seriöst yo) så började jag och Mattias promenera, och innan vi hunnit speciellt långt stötte vi på en samling kulörta byggnader, som såg ut såhär:



Sen gick vi och gick vi och gick vi och kom så småningom till en väldigt trevlig bar, där vi kanske tog en öl eller två. Sen kanske vi kom hem till Chinatown. Troligtvis är vi de enda som någonsin har gett sig på att promenera hela vägen från Haight-Ashbury till Chinatown. Antagligen. Vi är i USA, ok?

Sen då? Jag vet inte. Men fotsulorna känns begagnade just nu.

3 kommentarer:

allanman sa...

Vilken fin bilderblog du har gjort.

Simon sa...

Jo, i inlägget innan! Det är konstigt det här med blogg, för man läser allt i fel ordning. Ville bara säga att det är konstigt.

Anonym sa...

"Två" öl.