2007-09-30

Londonk

Söndag förmiddag, jag sitter i en fatboy i en lagom sunkig källarlokal. Mobile Camp London är som ett genomsnittligt dataparty, fast med mer presentationer om RFID, mashups, designprojekt etc. Akustiken här i källaren är fruktansvärd, mitt huvud var fyllt med ekande röster hela dagen igår.

Hotellet vi bodde på i natt var roligt. Man gick upp i en trappuppgång till receptionen och checkade in, sen fick man gå ut på gatan och upp i en annan uppgång för att komma till sitt rum. Jag gillade att det var så engelskt: killen i receptionen var från Indien, på rummet finns vattenkokare och tepåsar, en fruktansvärt liten TV, hårda, knöliga sängar, en ihopsjunken soffa och givetvis heltäckningsmatta.

Jag är också helt nöjd med bebyggelsen i stan, det lilla jag har sett av den. Det är smala, nedslitna tegelbyggnader överallt. Det känns som en geografiskt väldigt stor småstad.

1 kommentar:

hjon sa...

Vi hade på vårt hotell i november 2005 också vägglöss som paraderade upp och ner längs gardinkapporna. På den tiden levde jag dock fortfarande i villfarelsen att vägglöss är löss och oroade mig inte alls för de små skinnbaggarna som höll oss sällskap.