2007-10-24

Fantastiska maskiner, del 1: Bombmotorsåg

Uppfinningens område

Föreliggande uppfinning avser generellt manlighet i krigföring, och avser särskilt en anordning för att bomba och såga i stridssituation.

Bakgrund

I dagens konfliktfyllda samhälle hamnar man ofta i konfliktsituationer som man inte kan klara sig ur utan att ta till extremt manliga åtgärder. Sådana är dock inte alltid möjliga, då utrustning ofta saknas.

Det förekommer att enskilda personer bär med sig handeldvapen, knivar, yxor och i vissa fall även bomber, men dessa förekomster är ojämt utspridda, och det är inte alltid vapen finns till hans då en provokatör dyker upp.

I sådana situationer måste man handgripligen kunna försvara sitt revir med bestämda åtgärder. Exempelvis gäller detta då man handlar kläder, en expedit kommer fram till en för att hjälpa en och man känner sig en aning fjollig. I en sådan situation bör man omedelbart visa vem det är som bestämmer, och att man minsann inte är intresserad av några bögattiraljer.

Kort sammanfattning av uppfinningen

Ett syfte med föreliggande uppfinning är att den ska fungera som vapen i många olika situationer, även i sådana situationer där de flesta skulle tveka att ta till våld.

En fördel med uppfinningen är att den endast kan användas av riktigt biffiga typer (s.k. karla-karlar) och att ingen som använder den kan misstänkas för fjollighet.

Uppfinningen består av ett sammansatt system, bestående av en kraftig, kärnkraftsdriven motorsåg, kopplad till en databas, och med en bomb längst fram.

En fördel med uppfinningen är att den kan användas även till andra manliga uppgiften, såsom att såga ned träd eller lagra information om sand (i den ingående databasen).

[Det blev aldrig något patent, eftersom jag aldrig blev klar med den här texten. Skrivet för 4-5 år sedan, då jag jobbade på ett företag som sysslade med den här typen av innovation. De interna skämten var ofta av manlig natur, och avsåg databaser fyllda av sand.]

Inga kommentarer: