2007-01-07

Blaj deluxe

Vi sysslar mest med blaj (något av ett modeord i min krets på gymnasiet, yo) här, så det är skönt att kunna skylta med det. Det blir mer blaj från och med (fr.o.m.) nu. Vi kör stenhårt med det. När ska vi börja? Nu! Det blir mer blogpostningar. Det blir mer blaj. Götta.

4 kommentarer:

ul7 sa...

Bra initiativ, men kan du inte ta bort Word Verification i samband med detta också? Ibland tar det mig 10 jävla försök att posta en kommentar. Och med tanke på kvaliteten på mina kommentarer är det knappast värt besväret :-(

Anonym sa...

puterman: Har du fått mindre att göra på jobbet? Oavsett vad svaret på frågan är så är detta en glädjande utveckling.

ul-tomten: Kvantitet leder till kvalitet, vet du väl?

puterman sa...

UL: Tar jag bort word verification så kommer jag istället få sitta en kvart om dagen och ta bort spam-inlägg manuellt. Been there, done that, hated my life. Istället får du sitta en kvart om dagen och svära och skriva nonsens i stil med "kukzbg" och "wuwwym".

Jöns: Nej, jag bloggar inte på jobbet, men bloggar är ju som roligast om det är nya inlägg varje dag, så istället för att bara ta upp seriösa ämnen, som jag gjort hittills, så blir det nu mest skit. Ungefär som utvecklingen av webben kontra äldre media: mer data, varav det mesta består av bruna, illaluktande ettor och nollor.

Anonym sa...

vem pratar om ozzzzzzzzz